Naše poduzeće je pokrenulo pripremne aktivnosti za realizaciju akcije u okviru projekta „Travanj/april – mjesec čistoće“ za 2020.godinu, s ciljem očuvanja okoliša i unapređenje zaštite životne sredine.

Akcija „Travanj/april – mjesec čistoće“ u 2020.godini sprovodit će se kroz niz akcija na uređenju okoliša u urbanim i ruralnim naseljima općine Novi Travnik.

Ovi poslovi su sveobuhvatni i podrazumijevaju sve one mjere koje će doprinijeti zaštiti okoliša naše općine.

Pozivaju se stanari, kućni savjeti, vlasnici poslovnih subjekata i ostali građani općine Novi Travnik da u mjesecu travnju 2020. godine uzmu učešće u akciji proljetnog uređenja naše općine.

Sve dosadašnje aktivnosti ovog poduzeća imaju za cilj podizanje svijesti građana o važnosti prirode koja nas okružuje. Ne smijemo zaboraviti da je, ipak, čovjek taj koji ovisi o prirodi, kao nezamjenjivom izvoru životne energije.

Eko-poruke za naše građane: „ Čuvajmo okoliš! Molimo vas, ne gazite travu! Ne bacajmo smeće, posadimo cvijeće!“

Stoga, neka kraj mjeseca ne bude i kraj aktivnostima uređenja naših ulica. Svaki građanin može dati svoj vlastiti doprinos: papirić manje na ulici, korak pločnikom umjesto zelenom travom i rezultat je već tu – čist i lijep Novi Travnik.

Uprava poduzeća
JKP „Vilenica Čistoća „d.o.o. Novi Travnik