Prvi kontejneri za prikupljanje elektronskog i elektroničkog otpada na području Općine Novi Travnik
U sklopu kampanje podizanja svijesti o zaštiti okoliša JKP „Vilenica-Čistoća“ d.o.o. Novi Travnik je zaključila ugovor o poslovnoj suradnji sa poduzećem „Kim Tec Eko“ d.o.o. Vitez. U okviru suradnje dva poduzeća instaliran je kontejner za električni i elektronski otpad u Ulici Stjepana Tomaševića bb u sjedištu poduzeća JKP „Vilenica-Čistoća“ d.o.o. Novi Travnik.
Obavještavamo građane da ukoliko posjedujete EE uređaje koji zbog dotrajalosti više nisu uporabljivi, donesete i odložite na lokaciju Ulica Stjepana Tomaševića bb – sjedište poduzeća JKP „Vilenica-Čistoća“ d.o.o. Novi Travnik.
U EE otpad spadaju: veliki kućanski uređaji, mali kućanski uređaji, oprema informatičke tehnike (IT) i oprema za telekomunikaciju, oprema široke potrošnje i fotonaponske ploče, rasvjetna oprema, električni i elektronički alat (osim velikih nepokretnih industrijskih alata), igračke, oprema za razonodu i sportska oprema, medicinski proizvodi (osim svih implantiranih i inficiranih proizvoda), instrumenti za praćenje i kontrolu i automatski samoposlužni uređaji.
Prikaži analitiku i oglase
Promoviraj objavu
Sve reakcije:

8