Javno komunalno poduzeće Vilenica-Čistoća d.o.o Novi Travnik je nabavilo specijalno vozilo za odvoz otpada. Zahvaljujući sredstvima koje su osigurali slijedeći donatori: poduzeće Ekopak d.o.o  koje je izdvojilo iznos od 25.000,00 KM, Ministartsvo prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova SBK/KSB) je izdvojilo iznos od 10.000,00 KM, Općina Novi Travnik –  iznos od  15.000,00 KM, dok je ostatak izdvojilo poduzeće iz vlastitih sredstava kako bi se realizirala nabava specijalnog komunalnog vozila za odvoz otpada.

Realizacija projekta nabave specijalnog komunalnog vozila za odvoz otpada će se pozitivno odraziti na organiziranje i kvalitetu pružanja komunalnih usluga,  olakšati ali i ubrzati rad i prikupljanje otpada na terenu, zaštiti okoliš kao i doprinijeti implementaciji Projekta „Uspostava i razvoj primarne selekcije ambalažnog otpada iz komunalnog čvrstog otpada na području općine Novi Travnik. To je još jedna potvrda našega ozbiljnog rada i predanosti na uspostavi sustava održivoga gospodarenja otpadom.

Zahvaljujemo poduzeću  Ekopak  d.o.o. Sarajevo,  Ministarstvu prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova SBK/KSB i općini Novi Travnik koji su  sufinanciranjem omogućili  kupovinu namjenskog vozila za odvoz otpada i bez kojih ne bi bila moguća realizacija nabave vozila. Ovo je dobar primjer kako se udruženim sredstvima mogu realizirati vidljivi i korisni projekti za naš grad.

Ova hvalevrijedna donacija od velikog je značaja za rad našeg poduzeća.