Proljetna akcija prikupljanja kabastog otpada na području općine Novi Travnik
Poduzeće JKP „Vilenica-Čistoća“ d.o.o. Novi Travnik obavještava građane, cijenjene korisnike svojih usluga, da je u tijeku proljetna akcija prikupljanja i odvoza kabastog otpada koja počinje 24.4.2023.godine i traje do 3.5.2023. godine.
Pod kabastim otpadom podrazumijeva se svaki otpad iz domaćinstava, najčešće dotrajali predmeti iz domaćinstava, stari namještaj, dijelovi sanitarne opreme, otpad koji se po svojoj veličini, količini, nastanku i sastavu ne smatra kućnim otpadom, te se kao takav ne može odlagati u kontejnere i PVC posude (stari namještaj, otpad bijele tehnike, dotrajali aparati iz domaćinstva, elektronski i drugi kabasti predmeti).
Za sva eventualna pitanja u vezi organizacije odvoza kabastog otpada, građani se mogu obratiti na slijedeće kontakt brojeve telefona: 030//791-096 i 063/455-692, putem e-mail adrese: info@vilenica-cistoca.ba ili posjetom službenoj WEB: www.vilenica-cistoca.ba, facebook stranici JKP “Vilenica-Čistoća“ d.o.o. Novi Travnik. Napominjemo da su ovo termini odlaganja kabastog otpada po MZ, ulicama te Vas molimo da se pridržavate navedenih termina naznačenih za Vaše MZ i ulice u kojima stanujete.
Akcija će se trajati od 24.4.2023. do 3.5.2023.god.
Raspored prikupljanja i odvoza kabastog otpada po MZ i ulicama na području općine Novi Travnik možete pogledati u tabelarnom pregledu.
Prikaži analitiku i oglase
Promoviraj objavu
Sve reakcije:

6