RIJEČ DIREKTORA

Dobrodošli!

Poštovani posjetitelji naše web stranice,

Pred Vama su web stranica s informacijama o nama, o našim djelatnostima, o aktivnostima i događajima koje će vam, nadamo se, biti korisne, a ujedno Vam pružaju i mogućnost  kontakta s nama putem interneta.

Moderni način života donio je nove navike, ali i unio obveze koje suvremeni čovjek kao odgovoran građanin mora izvršavati. Jedna od tih obveza je briga za svoj okoliš. Novi trendovi nameću potrebu aktivnog uključivanja korisnika usluga, ali i potrebu  edukacije građana svih dobnih skupina kako bi se promijenili navike  ponašanja i stekla navika brige o sredini koja nas okružuje.

Jer u konačnici i vizija ovog poduzeća je zadržati i povećati svoju konkurentsku prednost na tržištu uspostavom učinkovitog sustava upravljanja otpadom, a sve u cilju zaštite okoliša i zdravlja ljudi.

Pravilno gospodarenje komunalnim otpadom, održavanje parkova i čišćenje javnih površina, uređenje groblja, uz reduciranje troškova i istovremeno očuvanje okoliša, očekivanja su korisnika naših usluga koja želimo ispuniti i podići na viši nivo.

Svjetlana Tokalić , direktorica